Actorul britanic in varsta de 76 de ani va juca intr-o noua productie HBO, serialul Westworld

Daca numele va suna cunoscut, va spunem ca serialul e inspirat de un film cu acelasi nume, aparut in 1973, cu Yul Brinner, Richard Benjamin si James Brolin in rolurile principale.

Povestea peliculei e urmatoarea: intr-un viitor nu tocmai indepartat, se deschide un parc de distractii tematic, cu trei sectiuni: Vestul Salbatic, Europa Medievala si Roma Pre-Crestina. 

In timp ce viziteaza partea cu Vestul Salbatic, personajele lui Benjamin si Brolin dau peste The Gunslinger, un android destul de belicos. Problemele incep cand androizii incep sa se defecteze si chiar se intorc impotriva oamenilor, incercand sa-i ucida pe acestia. 

Suna cunoscut? Inlocuiti “androizi” cu “dinozauri” si aveti raspunsul. Mai mult decat atat, filmul este scris si produs de Michael Crichton, cel care a scris si Jurassic Park.

Revenind la seria HBO, va spunem ca, alaturi de Hopkins, distributiei i s-a alaturat si Evan Rachel Wood.

Hopkins va juca rolul Doctorului Robert Ford, programatorul si creatorului parcului. Despre rolul lui Wood stim ca este cel al unei tinere care si-a petrecut viata intr-o ferma din Vest (dar daca Vestul e parte din parc, putem trage concluzia ca existenta ei sta sub semnul unei minciuni).

Jonathan Nolan si Lisa Joy s-au ocupat de scenariul episodului pilot iar producator va fi, printre altii, J.J. Abrams.