“Love and marriage, love and marriage, go together like a horse and carriage…” daca versurile astea v-au aprins un beculet nostalgic inseamna ca fie sunteti fani Sinatra, fie v-ati petrecut, ca si mine, multe zile urmarind aventurile lui Al Bundy si ale familiei sale nu tocmai model.

De aceea, vestea urmatoare va va bucura (sau indispune, depinde ce parere aveti despre remake-uri si continuari): Familia Bundy / Married with Children va aparea din nou pe ecrane. Sau, ma rog, macar un membru al ei.

De curand, Sony au anuntat ca doresc sa faca un serial care sa urmareasca viata lui Bud Bundy, personajul interpretat de David Faustino, si felul in care acesta se descurca adult fiind.

Nu s-a anuntat inca daca alte personaje din seria veche isi vor mai face aparitia, dar va putem spune ca o reuniune de familie a avut loc de curand, cand Katey Sagal (Peggy) a primit o stea pe celebra Walk of Fame.

In prezent, Sagal o interpreteaza pe Gemma Teller-Morrow in serialul Sons of Anarchy, al carui ultim sezon tocmai a inceput (si care e produs de sotul ei, Kurt Sutter).

Nici Ed O’Neill (Al) nu sta mai prost, el jucand un rol principal in serialul Modern Family, pe cand Christina Applegate (Kelly) a avut o cariera nu tocmai de neglijat in cinematografie.