Dupa succesul si aprecierile de care a avut parte primul sezon din True Detective / Detectivii din Louisiana (difuzat si la noi de HBO), era de asteptat sa se faca si un al doilea sezon (doar nu e produs de Fox..). 

Mai mult decat atat, atunci cand s-a anuntat ca, in stil American Horror Story, fiecare sezon vine cu noua sa poveste si ca niciunul din protagonistii primului nu va reveni… speculatiile au luat internetul cu asalt.

Dupa sutele de sugestii si presupuneri (preferata mea fiind cea cu duo-ul din Thelma & Louise, Susan Sarandon si Geena Davis), a venit si timpul sa fie dezvaluita noua distributie, si anume Colin Farrell si Vince Vaughn. (Subsemnata isi pastreaza comentariile pentru sine, pentru ca toate sunt pe modelul “Get offa my property!”)

Conform declaratiilor date de HBO, Farrell il va juca pe Ray Velcoro, un detectiv de o morala indoielnica, pus la mijloc intre sectia de politie corupta la care activeaza si un mafiot caruia ii datoreaza prea multe. 

Vaughn il va juca pe Frank Semyon, care dupa o viata de nelegiuiri incearca sa intre in afaceri legale dar are ceva ghinion: partenerul sau de afaceri este ucis.

Avand in vedere ca HBO a anuntat ca sezonul se invarte in jurul a trei oameni ai legii, raman alte doua roluri de distribuit. Sezonul 2 va rula, cel mai probabil, in 2015.