Avand in vedere vestile din ultimul timp (Brandon Routh in Arrow, Tom Hardy in Suicide Squad sau X-Men: Apocalypse, Ben Affleck ca Batman), incep sa cred ca rolurile personajelor de benzi desenate sunt destinate, mai nou, unui mic grup de oameni care au mai interpretat roluri de gen si inainte. Evident, glumim, dar tot e amuzant.

Astfel, cea mai noua victima a acestui “trend” este Vinnie Jones, fostul fotbalist britanic ajuns actor in filme in care injura mult si distruge tot ce-i sta in cale. 

Cum ar fi X-Men: The Last Stand, unde Jones il joaca pe Juggernaut, un personaj ale carui abilitati de baza sunt rezistenta la soc / lovituri si forta supraomeneasca. 

Juggernaut, pe numele sau adevarat Cain Marko, nu este insa un mutant, ci un om ale carui calitati fizice sunt amplificate de anumite obiecte cu puteri supranaturale.

Dar sa revenim la oile noastre: dupa ce nu a mai aparut in nicio continuare a X-Men, Jones a dat personajele Marvel pe cele DC Comics, el urmand sa-l joace pe Danny Brickwell in serialul Arrow.

Brickwell, zis si Brick (foto), e un personaj extrem de puternic si de rezistent (wow, unde am mai auzit asta?), cu oaresce influenta in lumea crimei organizate. El va aparea timp de trei episoade, incepand cu cel de-al 10-lea al sezonului actual, care a inceput pe 8 octombrie.

Serialul e difuzat si in Romania de catre Universal Channel, sub titlul Arcasul. Atat primul cat si al doilea sezon au fost difuzate deja si la noi, iar cel de-al treilea va avea premiera in Romania chiar azi, 21 octombrie.