Scurt metrajul Boxed In regizat de Ilinca Neagu, co-productie independenta romano-belgiana, va fi difuzat in luna noiembrie de postul de televiziune Shorts TV in cadrul programului 100 Films by Her.

Boxed In are la baza monologul Little Things de Gabriel Pintilei, care este si co-scenarist alaturi de Ilinca Neagu. 

Scurt metrajul spune povestea Alinei (Ana Maria Moldovan), imigranta de origine romana in Belgia, recent despartita de sotul cu care se lupta pentru custodia copilului. Seara, in drum spre servici, Alina ramane blocata intr-o toaleta publica, fiind nevoita sa treaca printr-un intreg proces de analiza a propriei vieti.

Ilinca Neagu a studiat regia la U.N.A.T.C. in Romania si fotografia la Bruxelles. Filmul de licenta Ploaie in desert (2009) a castigat premiul Cel mai bun sunet la Festivalul International de Film CineMAiubit si a fost proiectat in cadrul Romanian Language Day la Columbia University, in 2010. 

Dupa stabilirea in Belgia, in vara anului 2009, tanara regizoare a fost selectata pentru Berlinale Talent Campus (2010) si a realizat Boxed In, a carui premiera a avut loc pe 21 mai 2013, in cadrul Romanian Short Waves la Cannes. 

Rolul principal este interpretat de actrita Ana Maria Moldovan

Echipa tehnica include profesionisti din ambele tari, si anume: Olivier Craeymeersch (D.O.P.), Olivier Bingoni (Art Director), Bogdan Ionescu (Monteur si Sound Editor), Gregory Cotton (Sound Recording), Robert Anghelescu si Lyuben Gordievski (Composers). 

Shorts TV are ca arie de difuzare Europa, Africa si Orientul Mijlociu si face parte din grupul media Shorts International Ltd ce detine, de asemenea, Shorts HD, cu difuzare in SUA. 

Programul 100 Films by Her va rula in decursul lunii noiembrie, atat pe programul Shorts TV, cat si pe Shorts HD. 

In Romania, Shorts TV este distribuit de Telekom Romania Communications, NextGen si UPC. 

Iata trailerul scurt metrajului Boxed In: