Cunoscut publicului larg ca Luke Skywalker, Mark Hamill nu este unul dintre actorii ce a ramas mereu in atentie, insa a facut niste roluri de-a dreptul clasice in lumea geek

Pentru inceput, putem mentiona ca Hamill a fost pentru o buna perioada de timp vocea lui Joker in productiile animate DC (incepand din 1992).

Mai mult decat atat, nu stiu cati dintre voi va amintiti de serialul TV Flash din 1990, cu John Wesley Shipp in rolul lui Barry Allen. Serialul nu a fost nicidecum un succes enorm, dar una dintre cele mai interesante parti ale sale e tocmai aparitia lui Hamill in rolul lui Jesse James, aka The Trickster, un personaj negativ care-i pune mai mereu bete in roate lui Barry.

Ei bine, se pare ca Hamill isi va relua rolul in actualul serial The Flash, difuzat de CW. In serial, personajul sau se va afla in inchisoare, ca si tatal lui Barry, Henry Allen. Si ca sa fie treaba treaba, Henry este interpretat chiar de John Wesley Shipp care, cum v-am spus mai devreme, a fost Barry in serialul din 1990. Cam incurcata treaba, nu?

Noi ne bucuram doar sa-l vedem din nou pe Hamill in fata camerelor video. Si pana atunci, va lasam cu o scena de-a sa din serialul din 1990.

;