Conform cinemablend.com, Fox a anuntat ca negociaza cu Chris Carter, creatorul showului, pentru un reboot al seriei Dosarele X / The X-Files

Se pare ca celebrii Mulder (David Duchovny) si Scully (Gillian Anderson) sunt si ei implicati in proiect.

Fox este intr-un proces continuu de a aduce inapoi seriale consacrate si acest lucru nu este rau deloc. Gary Newman si Dana Walden de la Fox au confirmat discutiile cu creatorul serialului iar Newman a declarat pentu publicatia Entertainment Weekly:

“Este adevarat ca am avut discutii despre X-Files. Sper ca putem sa aducem serialul inapoi la un moment dat.”

Dana Walden a continuat: Gary si cu mine am lucrat la 20th Century Fox pe toata durata X-Files. A fost o experienta extraordinara. Am intretinut relatii amicale cu Chris, David si Gillian. Suntem plini de speranta, dar e greu. Actorii sunt foarte ocupati. Au multe de facut. Chris are mult de lucru.”

Se pare insa ca dupa anularea The After, Chris Carter va avea mai mult timp sa se dedice X-Files, o poveste care se pare ca nu s-a terminat niciodata desi serialul a luat sfarsit la un moment dat.

Cu siguranta vor fi multi fani care vor astepta cu nerabdare rebootul si probabil vor exista multi fani noi care vor incerca sa vada de unde a pornit ideea pentru noul serial. Astfel X-Files pare ca va intra din nou in centrul atentiei si va fi gata pentru o noua perioada de glorie televizata.