Din 28 ianuarie 2015, incepand cu ora 23:00, AMC va difuza in premiera un nou serial extrem de bine cotat de criticii de specialitate si cu o distributie remarcabila. 

O adaptare a filmului cu acelasi nume premiat cu Oscar, serialul Fargo (2014) dispune de o poveste cu totul noua de genul "true crime" si urmareste un caz cu personaje noi, dar pastrand acelasi fundal unic de umor, omoruri si politete extrema tipica pentru Minnesota, care au facut din film un clasic fara varsta. 

Fargo, premiat cu Emmy are 10 episoade scrise de Noah Hawley si ii are ca producatori executivi pe castigatorii premiului Oscar, fratii Coen (Fargo, The Big Lebowski), Warren Littlefield si Geyer Kosinski.

Premiat cu Oscar, actorul Billy Bob Thornton joaca rolul lui Lorne Malvo, un om manipulant care ii schimba viata pentru totdeauna agentului de asigurari dintr-un orasel mic, Lester Nygaard, rol jucat de Martin Freeman, castigator al premiului BAFTA si nominalizat la premiul Emmy. 

Efectele unei conversatii cu Malvo se vor dovedi cu bataie lunga pentru sarmanul Lester, care isi va vedea viata complet data peste cap, pana la final lucrurile luand o intorsatura surprinzatoare.

Toate acestea se adauga la distributia colorata de personaje episodice ale serialului Fargo, printre care castigatorul premiului Emmy, Bob Odenkirk in rolul ofiterului de politie Bill Oswalt, actorul nominalizat la Globul de Aur si Emmy, Oliver Platt in rolul lui Stavros Milos, castigatoarea Screen Actors Guild Award, Kate Walsh, in rolul Ginei Hess. 

Serialul Fargo impresioneaza prin intriga, suspans, dar mai ales prin relatiile complexe existente intre personajele ce au caractere bine conturate.

Regizorul, castigator al premiului Emmy, Adam Bernstein a regizat primele doua episoade. Fargo este produs de casa de productie FX Productions si MGM Television.

AMC difuzeaza in premiera primul sezon din Fargo, din 28 ianuarie, de la 23:00.