Binecunoscutul rapper Snoop Dogg a anuntat faptul ca lucreaza la realizarea unui nou serial pentru televiziunea HBO. 

Acesta urmeaza a avea rolul de producator executiv in cadrul proiectului. Anuntul a fost facut in cadrul fetivalului SXSW, serialul urmand a fi o drama bazata pe viata in Los Angeles din anii 1980. 

Publicatia Variety relateaza ca regizorul serialului va fi Allen Hughes (Book of Eli). Scenariul este scris de Rodney Barnes.

Conform cinemablend.com, serialul va avea ca protagonisti o familie din L.A. a caror viata se schimba radical odata cu politicile sociale din perioada presedintelui Reagan. Snoop Dogg a trait perioada respectiva pe care a descris-o ca una in care oamenii stiau cum sa se distreze si cum sa comunice, aceasta pana cand totul s-a schimbat brusc.

Rapperul declara: “Apoi politicile lui Reagan au aparut, anumite lucruri au disparut, programele after school si altele de genul. Armele si drogurile au fost introduse in cartier. A fost o schimbare de la a te distra si a juca fotbal la a vinde droguri si a impusca pe altii.”

Acesta mai spune: “HBO este reteaua numarul unu in lume in ceea ce priveste dezvoltarea si realizarea unor astfel de seriale. Este un vis devenit realitate sa pot sa spun o poveste ce urmeaza a fi povestita corect, pe televiziunea potrivita.”

Serialul nu are inca un titlu fiind in stadiul de productie.