Dupa ce primul sezon din Daredevil a fost unul foarte bine primit de catre public, se pare ca, in continuare, serialul este plin de surprize. 

Astfel am aflat de curand ca in acesta va fi introdus si The Punisher, interpretat de Jon Bernthal din The Walking Dead.

Eroul isi va pastra obiectivul de a elimina orice criminal intalnit in cale, folosind toate mijloacele necesare inclusiv metode letale. Jeph Loeb, directorul Marvel Television a declarat, conform cinemablend.com:

Jon Bernthal aduce o intensitate de neegalat fiecarui rol pe care il interpreteaza. Aparitia lui Castle (Frank Castle – The Punisher) va aduce schimbari dramatice lumii lui Matt Murdock si nimic nu va mai fi la fel.”

Personajul Marvel The Punisher a fost adus pana acum in cinematografe de 3 actori: Dolph Lundgren (The Punisher - 1989), Thomas Jane (The Punisher - 2004) si Ray Stevenson (Punisher: War Zone - 2008).

In 2012, Thomas Jane a mai jucat in scurt metrajul The Punisher: Dirty Laundry foarte bine primit de fani. Scurt metrajul se dorea un imbold pentru un nou film de lung metraj, film care din pacate nu a mai fost realizat.