Inca de la inceputurile show-ului, din septembrie 1993, fanii serialului Dosarele X si-au dorit ca agentii Mulder si Scully sa ajunga sa faca si “nebunii”. 

Desi o scena de sex intre cei doi a fost filmata la un moment dat, ea nu a fost difuzata niciodata si in legatura cu ea ramanand doar speculatiile. 

Iata ca acum Jimmy Kimmel le da fanilor din intreaga lume ceea ce vor: Gillian Anderson si David Duchovny isi reiau rolurile intr-o sceneta comica X-Files in care cei doi parteneri isi “consuma” relatia dupa 23 de ani de tatonari! Video-ul il puteti viziona mai jos.

Sceneta este foarte amuzanta si ne arata la inceput ca atat Mulder cat si Scully sunt depasiti de tehnologia actuala, ei incercand inca sa se conecteze la internet cu ajutorul dial-up-ului (mai tineti minte cat ne chinuiam acum 10 ani?...) sau chiar vor sa foloseasca o discheta! (wow… ce vremuri!).

Serialul Dosarele X / The X-Files revine la TV cu 6 episoade noi, dupa mai mult de 13 ani de absenta. Un adevarat eveniment FOX, incepand cu 24 ianuarie 2016. Ramane de vazut daca si in Romania vor fi difuzate de vreo televiziune. In trecut, serialul era unul dintre cele mai vizionate in perioada de inceput a Pro TV-ului.

David Duchovny si Gillian Anderson isi reiau rolurile indragitilor agenti Fox Mulder si Dana Scully in noul serial The X-Files in care bineinteles… Adevarul este dincolo de noi.

Sunteti pregatiti pentru revenirea lui Mulder si Scully? Ati dori sa fie difuzat si in Romania noul serial?