Postul AMC a lansat astazi in premiera trailerul mult asteptatei miniserii The Night Manager, cu Tom Hiddleston si Hugh Laurie in rolurile principale. 

Miniseria are sase parti si va avea premiera exclusiva in Romania pe data de 22 februarie, de la ora 22:00, avand la baza celebrul roman de spionaj a lui John le Carre, The Night Manager / Managerul noptii.

Avandu-i pe Tom Hiddleston si Hugh Laurie in rolurile principale, miniseria este regizata de Susanne Bier (In a Better World – castigator al premiului Oscar pentru Cel mai bun film strain, Serena, Love Is All You Need, Things We Lost in the Fire).

The Night Manager este o interpretare contemporana a dramei de spionaj a lui John le Carre si totodata prima adaptare televizata a unui roman Le Carre de mai bine de 20 de ani.

The Night Manager il are in centru pe fostul soldat britanic Jonathan Pine (Tom Hiddleston) in timp ce navigheaza cotloanele intunecate din Whitehall si Washington, unde o filiera secreta opereaza intre comunitatea de informatii si comertul international secret de arme. Pentru a se infiltra in cercul traficantului de arme Richard Onslow Roper (Hugh Laurie), Pine trebuie sa devina el insusi un criminal. 

Hugh Laurie a declarat despre noul serial: “Am iubit The Night Manager atunci cand a fost publicat si timp de 20 de ani am asteptat sa il vad pe ecran. Acum sunt incantat si onorat sa am primul loc din fata”.

Publicata in 1993, The Night Manager (Managerul noptii cum a aparut si in Romania la Editura RAO) este una dintre cele mai iubite si apreciate carti ale lui Le Carre.  

O fuziune intre povestile cu spioni si cele de crima organizata, romanul a fost un best-seller in SUA si Anglia, tradus in peste 20 de limbi si vandut in peste un milion de exemplare doar in America de Nord. 

The Night Manager este o productie The Ink Factory pentru BBC One si AMC International.  

Iata trailerul oficial al serialului: