Se pare ca Fox este pus serios pe treaba si readuce in atentie seriale care au avut mare succes la public. 

Dupa reluarea Dosarelor X pentru o noua generatie, acum se pare ca este si randul unui serial mai nou sa aiba parte de o continuare.

Fox a confirmat ca Sarah Wayne Callies va reveni intr-o noua serie Prison Break, alaturi de Wentworth Miller si Dominic Purcell (in serial fratii Michael Scofield si Lincoln Burrows).

Echipa originala de productie va reveni si ea: Paul T. Scheuring (creatorul serialului), Neal Moritz, Marty Adelstein si Dawn Olmstead (producatori).

“L-as descrie ca un fel de continuare,” a declarat directorul canalului Fox Dana Walden pentru Entertainment Weekly

“Actiunea se petrece la cativa ani fata de evenimentele din ultimul sezon al serialului. Fratii vor reveni. La fel si o serie de personaje cunoscute din serial. Va raspunde la cateva intrebari puse la finalul serialului.”

Desi personajul lui Miller, Michael Scofield nu a supravietuit in filmul lansat direct pe DVD Prison Break: The Final Break, creatorul serialului, Paul Scheuring are o explicatie pentru intoarcerea lui Scofield.

“Nu vom ignora acel ultim episod,” spune Dana Walden. “Veti primi o explicatie foarte plauzibila pentru faptul ca personajele sunt inca in viata… Nu vom igora complet ce s-a intamplat in acel episod, dar ceea ce ni s-a prezentat este foarte logic si plauzibil in lumea Prison Break si de ce acele personaje sunt inca in viata.”

Serialul Prison Break a rulat la Fox timp de patru sezoane intre 2005 si 2009.