Netflix a lansat primele două imagini oficiale din Chilling Adventures of Sabrina, mult așteptatul serial Netflix din a cărui distribuție face parte Kiernan Shipka.

Prima imagine o prezintă pe Kiernan Shipka în rolul Sabrinei Spellman, iar cea de-a doua redă o scenă din „botezul Sabrinei”.

Chilling Adventures of Sabrina redă povestea întunecată și aventurile de groază ale Sabrinei, o vrăjitoare ajunsă la vârsta adolescenței și aflată în drumul ei spre maturizare.

Serialul amintește de producții precum Rosemary’s Baby sau The Exorcist și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om. Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele oamenilor și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei. 

Roberto Aguirre-Sacasa, producătorul Riverdale și șeful de creație Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului. Acesta produce serialul împreună cu câțiva dintre colaboratorii pe care i-a avut la Riverdale - Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater (CEO Archie Comics) și Lee Toland Krieger

Din distribuție fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood.