S-A ÎNTORS! Ce, credeai că a plecat pentru totdeauna? Sezonul 4 din Lucifer se lansează miercuri, 8 mai 2019, pe Netflix. Netflix anunță astăzi data de lansare și teaserul pentru Lucifer, serialul „înviat” cu ajutorul fanilor săi.

Pe 8 mai 2019, Iadul se întoarce pe pământ (din nou!) atunci când Netflix lansează sezonul 4 din Lucifer, comedia fantasy și serial-cult despre îngerul căzut și fostul Lord al Iadului, Lucifer Morningstar (Tom Ellis), un manager de club din LA care își folosește expertiza diavolească pentru a ajuta departamentul de poliție din LA să rezolve crime.

Noul sezon se întoarce după ce detectiva Chloe Decker (Lauren German) a văzut adevărata față a lui Lucifer. Iar Lucifer se confruntă cu o nouă provocare: Eva (Inbar Lavi), prima femeia care a păcătuit vreodată, se întoarce. Oare vrea să se răzbune pe cel care a ispitit-o afară din rai acum mulți ani… sau ceva complet diferit?

Din distribuție fac parte: Tom Ellis (în rolul lui Lucifer Morningstar), Lauren German (detectiva Chloe Decker), Kevin Alejandro (detectivul Dan Espinoza), D.B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Maze), Aimee Garcia (Ella Lopez) și Rachael Harris (Dr. Linda Martin). În noul sezon își vor face debutul Inbar Lavi (Eve) și Graham McTavish (Father Kinley).