Primul episod din miniseria HBO Scenes from a Marriage / Scene dintr-o căsnicie, de Hagai Levi (In Treatment, Our Boys, The Affair), este disponibil pe HBO GO.

Adaptarea serialului clasic suedez al lui Ingmar Bergman îi are în rolurile principale pe Oscar Isaac (Show me a hero) și pe Jessica Chastain (nominalizată la premiul Oscar pentru rolul din Zero Dark Thirty).

Scenes from a Marriage examinează noțiunile originale despre dragoste, ură, dorință, monogamie, căsnicie și divorț, prezentate din perspectiva unui cuplu american contemporan. 

Bazată pe serialul lui Ingmar Bergman, miniseria HBO de 5 episoade este scrisă și regizată de Hagai Levi, iar producători executivi sunt Hagai Levi, Michael Ellenberg, Lars Blomgren, Amy Herzog, Jessica Chastain, Oscar Isaac, Daniel Bergman și M. Blair Breard.

Mira (Jessica Chastain) e încrezătoare, ambițioasă, dar nemulțumită de căsnicia ei. Jonathan (Oscar Isaac) e un profesor de filosofie cerebral și împăciuitor, dornic să-și mențină relația intactă. Producția analizează întreaga complexitate a relației lui Jonathan și a Mirei, care sunt conștienți de faptul că mariajul lor nu este periclitat de un singur eveniment sau o singură problemă. 

Miniseria radicală și onestă permite publicului să intre în atmosfera intimă a conversațiilor celor doi, prinși între sentimente de ură și iubire.

Un nou episod va fi disponibil pe HBO GO în fiecare luni.