De sâmbătă până luni, telespectatorii se vor bucura și mai mult de vară cu o selecție de filme pentru întreaga familie.

Sâmbătă, 13 august, de la ora 21:00, Jack Black dă viață unei versiuni ficționale a celebrului autor pentru copii R.L. Stine, în Goosebumps: Îți facem părul măciucă.

Supărat pentru că s-a mutat dintr-o metropolă într-un oraș mic, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette) se animă când o întâlnește pe frumoasa Hannah (Odeya Rush), care locuiește în apartamentul de lângă. Singura problemă este că tatăl lui Hannah este R. L. Stine (Jack Black), misteriosul autor al bestsellerului Goosebumps.

Curând, Zach află de ce Stine este atât de ciudat – acesta este prizonierul propriei imaginații, personajele celebre din cărțile sale sunt reale, iar Stine își protejează cititorii, ținând creaturile închise în cărțile sale. Când Zach dezlănțuie neintenționat creaturile și acestea încep să terorizeze orașul, Stine, Zach și Hannah fac echipă pentru a-i readuce pe păpușa Slappy, pe fetița cu mască, gnomii și alte creaturi în manuscrise și a salva situația.

Filmul este bazat pe seria de cărți de groază pentru copii omonimă, care s-a vândut în peste 400 de milioane de exemplare la nivel mondial, fiind tradusă în peste treizeci de limbi.

Filmul a fost apreciat atât de public, cât și de critici, aceștia evidențiind umorul și referințele extinse din universul cărților.

Printre titlurile care mai pot fi urmărite în această mini vacanță se numără animația Casa e un monstru! / Monster House; Lupta cu înălțimile / Vertical Limit cu Chris O'Donnell; Camerista / Maid in Manhattan cu Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Stanley Tucci; Al naibii tratament! / Anger Management cu Jack Nicholson, Adam Sandler; Justiție urbană / Urban Justice cu Steven Seagal; Viespea verde / Green Hornet cu Seth Rogen, Cameron Diaz sau Fraierul / Loser cu Jason Biggs.

Trailer maraton filme week-end prelungit: