Enola Holmes 2

(2022)

Enola Holmes 2

rotten94/100
imdb6.7/10

Premiera RO

04 Noiembrie 2022

Premiera SUA

04 Noiembrie 2022

Regia

Harry Bradbeer

Cu

Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham Carter

Gen

Acțiune, Aventuri, Crimă

Durata

129 minute

Sinopsis Enola Holmes 2

Imediat după triumful de care s-a bucurat în urma rezolvării primului ei caz, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) calcă pe urmele celebrului ei frate, Sherlock (Henry Cavill), și își deschide propria agenție. Însă, curând, descoperă că viața de detectiv nu este chiar atât de ușoară cum credea.

Resemnată și gata să accepte realitatea crudă a vieții de adult, Enola e pe punctul de a închide agenția când o fetiță fără niciun ban îi aduce primul caz oficial, rugând-o să o găsească pe sora ei dispărută. Însă misterul se dovedește mult mai greu de dezlegat decât și-a imaginat, iar Enola este aruncată în mijlocul unei lumi noi și periculoase, de la sinistrele fabrici londoneze și localurile pline de culoare la cele mai înalte pături ale societății și celebra adresă 221B Baker Street.

Pe fondul unei conspirații periculoase, Enola se confruntă cu un mister pentru a cărui rezolvare va avea nevoie de ajutorul prietenilor și de cel al lui Sherlock în persoană. Așadar, totul se pune din nou în mișcare.


Imagini Enola Holmes 2


Detalii tehnice Enola Holmes 2

Tara

Marea Britanie

Ecran

Cinemascop (2.35:1)

Culori

Color

Distribuit in Romania de

Netflix

Distribuitor international

Netflix