Anunțul a fost făcut în cadrul Content London, cea mai mare conferință de entertainment la nivel global.

Printre noile titluri se numără și noul serial original SkyShowtime, Tatuatorul de la Auschwitz / Tattooist of Auschwitz, bazat pe cel mai bine vândut roman la nivel mondial

SkyShowtime a anunțat astăzi cele mai noi seriale originale, precum și conținutul exclusiv care va fi disponibil pe platformă din 2024.

Anunțul despre viitoarele lansări a fost făcut de CEO-ul companiei, Monty Sarhan, și de către Kai Finke, Chief Content Officer SkyShowtime, în cadrul Content London, eveniment de referință în industria de entertainment.

SkyShowtime a anunțat că Tatuatorul de la Auschwitz va fi lansat drept o producție originală SkyShowtime și va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe platformă în 2024, în majoritatea piețelor în care serviciul este disponibil. Producția Sky Studios este un serial dezvoltat pe baza celui mai bine vântul roman al lui Heather Morris, avându-i în rolurile principale pe Jonah Hauer-King și Anna Próchniak, interpretându-i pe Lali și Gita.

Harvey Keitel, nominalizat la Oscar®, interpretează o versiune modernă a lui Lali, în timp ce câștigătoarea Critics Choice Awards, Melanie Lynskey joacă rolul lui Heather Morris. Jonas Nay îl interpretează pe Stefan Baretzki. Coloana sonoră poartă semnătura compozitorului câștigător al unui premiu Multi-Award® Hans Zimmer și a Karei Talve, în timp ce Tali Shalom-Ezer este regizorul celor șașe episoade.

De asemenea, SkyShowtime va lansa în premieră serialul original Veronika, un serial suedez thriller de crimă cu accente paranormale, în care joacă superstarurile nordice Alexandra Rapaport și Tobias Santelmann.

Katja Juras și Anna Lindblom au creat și scris scenariul serialului format din opt episoade, în timp ce apreciatul Jonas Alexander Arnby este regizor. Serialul a fost achiziționat de la Viaplay Content Distribution și va fi disponibil pentru vizionare în toate țările în care SkyShowtime este disponibil. Data premierei va fi anunțată anul viitor.

Fiind un serviciu de streaming creat special pentru Europa, SkyShowtime își continuă angajamentul de a oferi abonaților săi un conținut cu care publicul local din piețele în care serviciul este disponibil să rezoneze. Aceste titluri extind portofoliul de conținut original și exclusiv disponibil publicului, venind în completarea serialelor originale de succes lansate pe platformă anul acesta, precum Bosé, Codename: Annika, Fleeting Lies, Poker Face, The Invisible Ladies, Câștigătorul și Warszawianka.

Pe lângă aceste titluri, SkyShowtime va oferi abonaților săi și mai multe seriale noi și exclusive în 2024, inclusiv serialele originale The Curse și The Envoys (S2), precum și serialele exclusive Apples Never Fall, Halo (S2), Knuckles, The Lovers, Mary & George, Ted și The Woman in the Wall.

Abonații SkyShowtime vor putea urmări și o selecție mare de filme difuzate în premieră, succese de box office, printre care Asteroid City de Wes Anderson, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One și Patrula cățelușilor: Filmul cel mare. Data de lansare a acestor filme va fi anunțată ulterior.   

"Continuând extinderea listei solide de producții lansate în 2023, SkyShowtime este mândru să anunțe o parte din divertismentul deosebit planificat pentru a fi lansat în 2024. Pe lângă oferirea celor mai bune producții de la Hollywood, inclusiv serialul original apreciat de critici The Curse și succese de box office precum Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, oferim și producții locale cu care publicul din piețele în care suntem prezenți rezonează. Serialele SkyShowtime Original precum Tatuatorul de la Auschwitz, alături de seriale exclusive precum Mary & George și Ted, demonstrează angajamentul nostru de a oferi divertisment de calitate și valoros membrilor noștri.”, a declarat Monty Sarhan, CEO SkyShowtime.

Oferind mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, abonații SkyShowtime au acces la seriale noi și exclusive, originale, filme premiate, conținut pentru copii și familie și la o selecție de titluri emblematice marca Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios and Peacock - toate disponbile într-un singur loc. SkyShowtime este disponibil în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com.