Cristian Comeagă revine în cinematografe în acest an cu La Snagov, un film de actualitate despre jocurile de culise din campania electorală a unui candidat în alegerile prezidențiale.

Pe scurt, o mână de indivizi influenți, adunați într-un „paradis” rezervat sus-pușilor, ferit de ochii celor mulți, pregătesc alegerea unui posibil viitor președinte de țară, președinte pe care cei mulți îl așteaptă cu un amestec de speranță, neîncredere și resemnare.

Din distribuție fac parte Dan Aștilean, Nicodim Ungureanu, Radu Botar, Cătălin Cățoiu, Mara Nicolescu, Irina Rădulescu, Bianca Martinica, Florin Kevorkian, Nae Alexandru, Bogdan Nechifor, Eugen Cristea, Viorica Vatamanu și Costin Stancioi.

Scenariul este scris de cunoscutul om de presă Bogdan Ficeac.

Cristian Comeagă este director de imagine, producator şi regizor.

În calitate de director de imagine a lucrat la: Pădurea de fagi (1987, r. Cristina Nichituș), Casa din vis (1991, r. Ioan Cărmăzan), E pericoloso sporgersi (1993, r. Nae Caranfil), Asfalt Tango (1996, r. Nae Caranfil), Dolce far niente (1998, r. Nae Caranfil) şi Raport despre starea naţiunii (2004, r. Ioan Cărmăzan).

Cristian Comeagă a produs filmele de succes Asfalt Tango, Filatropica, Restul e tăcere, Tache (2007, r. Igor Cobileanski) şi a regizat La bani, la cap, la oase (2010) şi Cel Ales (2015).

La Snagov este produs de Carmen Tripăduş prin compania sa Cinemagix ID și va avea premiera în cinematografe pe 15 martie.

LaSnagov poster