În perioada 19-21 aprilie, Comic Con România revine cu o nouă ediție plină de surprize, de la actori îndrăgiți la activități și atracții, care vor face deliciul celor pasionați de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și nu numai.

Evenimentul va avea loc la Romexpo în București.

Jacob Dudman, tânăr actor care are deja numeroase roluri la activ în producții precum The Last Kingdom, The Stranger, Medici și multe altele, vine la Comic Con România pentru a se întâlni cu fanii pe data de 21 aprilie.

Jacob și-a oferit vocea lui Doctor Who în seria audio BBC realizata de Big Finish Production. Și-a început cariera publicând diverse filmulețe (de la scheciuri la personificari și comedii) pe YouTube strângând 100.000 de subscriberi, iar la vârsta de 19 ani a regizat un scurt-metraj, Save The Rhino Vietnam, în care a și jucat alături de nașul său, Paul Blackthorne (cunoscut pentru rolul detectivului Quentin Lance din Arrow).

Actorul s-a remarcat și în seria Fate: The Winx Saga, dezvoltată de Netflix, în rolul lui Sam Harvey.

Jacob Dudman se alătură Myannei Buring și lui Andrew Horton în line-up-ul actorilor invitați anul acesta la Comic Con România.

Mai multe surprize privind actorii invitați și nu numai urmează a fi dezvăluite în curând.

Biletele sunt disponibile pe www.comic-con.ro.