Primele două episoade din noul sezon Halo sunt deja disponibile în exclusivitate pe SkyShowtime.

În sezonul doi, ofițerul Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) își conduce echipa de spartani de elită împotriva amenințării extraterestre cunoscute sub numele de Covenant. În urma unui eveniment cutremurător de pe o planetă pustie, John nu poate scăpa de senzația că războiul său este pe cale să se transforme și riscă totul pentru a demonstra ceea ce nimeni nu va crede: că armata Covenant se pregătește să atace cea mai puternică fortăreață a omenirii. În timp ce galaxia se află pe marginea prăpastiei, John pornește într-o călătorie pentru a găsi cheia salvării sau, poate, a dispariției omenirii: Halo.

De la creatorul și producătorul executiv David Wiener (Brave New World), serialul are loc în universul care a debutat în 2001, odată cu lansarea primului joc HALO pentru Xbox®. Adaptarea cinematografică prezintă un conflict epic din secolul al XXVI-lea între umanitate și o amenințare extraterestră cunoscută sub numele de Convenant. Serialul HALO reunește povești profund personale cu acțiune, aventură și o imagine fantastică asupra viitorului.

În HALO joacă Pablo Schreiber în rolul lui Master Chief, Spartanul-117 și Natascha McElhone în rolul Dr. Halsey. Cei doi sunt totodată producători în acest sezon. Printre membrii distribuției se numără și Jen Taylor, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy și Danny Sapani.

Dintre noii actori care se alătură distribuției în acest sezon se numără Joseph Morgan, Cristina Rodlo și Christina Bennington. Fiona O’Shaughnessy și Tylan Bailey vor reveni, de asemenea, să joace în serialele din sezonul doi.

HALO este produs de SHOWTIME® împreună cu 343 Industries și Amblin Television. Sezonul doi din HALO este produs executiv de David Wiener împreună cu Steven Spielberg, Darryl Frank și Justin Falvey pentru Amblin Television. Kiki Wolfkill este producător executiv pentru Xbox/343, alături de Otto Bathurst și Toby Leslie pentru One Big Picture și Gian Paolo Varani. Serialul este distribuit pe plan internațional de Paramount Global Content Distribution.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu anulare oricând.