În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul Bogdan Dumitrache.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

Bogdan Dumitrache este actor, director de casting sau asistent de regie, după caz. Dar, în cazul lui, cele aproape 40 de roluri pe care le-a dus la bun sfârșit în tot atâtea filme sau seriale l-au ridicat la rangul de "Prințișorul Filmului Românesc". Sau "Spaima Sunetiștilor". Din nou, după caz.

În cel mai nou episod de CineFAN.podcast am făcut... caz de necazul celor cu care a lucrat și i-au conferit titlurile astea onorifice și i-am despicat rolurile și filmele. Fără milă, dar cu haz. Mult haz!

Pe Bogdan îl puteți vedea în Băieții buni ajung în Rai ce rulează din acest weekend la cinema.