Viața într-o emisiune care te scoate total din zona de confort nu este niciodată ușoară. Victoriile te ridică, iar înfrângerile te duc în momente grele, în care stai să te gândești ce va urma pentru tine.

Lipsa hranei și a posibilității de a comunica cu cei de acasă adâncesc trăirile dure pe care le ai, iar faptul că niciodată nu poți prevedea ce va urma, face ca totul să fie la cel mai înalt nivel. Sezonul suprem Survivor All Stars oferă un show total, iar cei de acasă îl trăiesc, zi de zi, alături de concurenți.

Un joc pe cinste, prima ștafetă câștigată de mine. Ce tare e Survivor câteodată. Am început cu o înfrângere, chiar în fața lui Andrei. Iar apoi am adus victoria”, a spus aseară Iancu Sterp, după ce a câștigat alături de Ștefania Ștefan punctul final în jocul pentru recompensă. În același timp, Faimoșii s-au văzut nevoiți să accepte, cu greu, cea de-a treia înfrângere consecutivă care i-a făcut să nu aibă, nici de această dată, acces la mai multă hrană.

Dau totul pe traseu, dar sunt slăbit pe zi ce trece”, a ținut să spună Andrei Ciobanu aseară, acesta având sentimentul că toate lucrurile care se întâmplă fiind unele dintre cele mai grele zile în competiție pentru el.

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:07. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.6 puncte de rating și 23.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.1 puncte de audiență și 14.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.3 milioane de români și-au susținut favoriții la jocul pentru recompensă.

În această seară, Războinicii se vor bucura de recompensa câștigată, iar distracția garantată de care vor avea parte colegii, îl va face pe Delea, care în continuare este accidentat, să spună că ”am avut o durere în inimă când am ajuns în locul ăsta superb și am văzut toate jocurile copilăriei mele și nu am putut să le fac”.

De cealaltă parte, Faimoșii au și ei parte de discuții tot mai serioase în trib, iar Andrei Ciobanu va oferi declarații interesante: ”aici în competiție este greu să te bazezi pe cineva. Când sunt cu tine, totul este transparent, este vizibil, dar la un moment dat pleacă să-și rezolve niște probleme vechi. Misterioase sunt căile Domnului”.

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!