Editura RAO anunță lansarea romanului Băieții din Biloxi / The Boys from Biloxi, un nou thriller marca John Grisham.

John Grisham se întoarce în Mississippi cu povestea captivantă a doi fii ai unor familii de imigranți care cresc ca prieteni, dar, în cele din urmă, se trezesc de laturi opuse ale legii.

Întorsăturile de situații caracteristice lui Grisham vă vor face să citiți pe nerăsuflate până la ultima pagină..

În ultimii 100 de ani, orașul Biloxi a fost cunoscut pentru plajele, stațiunile și industria fructelor de mare. Dar orașul ascundea și o latură mai întunecată. Era, de asemenea, notoriu pentru corupție și vicii, de la jocuri de noroc, prostituție, băuturi ilegale și droguri până lacrime prin contract. Toate acestea erau controlate de o mână de oameni, despre care se zvonea că ar fi membri ai Mafiei Dixie.

Keith Rudy și Hugh Malco au crescut în Biloxi în anii ’60 și au fost prieteni din copilărie, precum și vedete ale Ligii Mici de baseball. Dar când au devenit adolescenți, viața lor i-a dus în direcții diferite.

biloxi boys coperta

John Grisham este autorul a 43 de romane, o lucrare de nonficţiune şi şapte romane pentru tineret.

De la apariţia, în 1988, a primului său roman, ...Şi vreme e ca să ucizi / A Time To Kill (ecranizat în 1996 de Joel Schumacher), Grisham a scris aproximativ o carte pe an.

În prezent există peste 400 de milioane de cărţi tipărite în întreaga lume, care au fost traduse în 50 de limbi, iar nouă dintre romanele sale au fost ecranizate.

Publishers Weekly l-a declarat pe John Grisham „romancierul anilor ’90 cu cele mai remarcabile vânzări“. Într-un interviu, Grisham a afirmat că, de obicei, are nevoie de doar şase luni pentru a scrie o carte și că autorul său preferat este John LeCarrè.

Înainte de a fi scriitor – iar numele său să devină sinonimul thrillerului juridic modern –, Grisham a fost avocat în Mississippi, lucrând câte 60 de ore pe săptămână.

Atunci când nu scrie, Grisham se dedică unor cauze caritabile.

Băieții din Biloxi / The Boys from Biloxi are 520 de pagini, va costa 62 de lei și se poate comanda pe site-ul Editurii RAO.

Mai multe informații despre John Grisham puteți găsi pe Grupul Oficial John Grisham de pe Facebook.

John Grisham despre The Boys from Biloxi: