Totul pentru tenis, performanță și succes! Zendaya revine pe marile ecrane cu un rol ambițios și fără precedent, din 26 aprilie în filmul Challengers.

Iubirea îi va prinde în capcana jocului și pe actorii Mike Faist și Josh O’Connor.

Filmul Challengers, regizat de vizionarul Luca Guadagnino, o prezintă pe Zendaya în rolul lui Tashi Duncan, un fost copil-minune al tenisului devenit antrenor și o forță a naturii care uimește atât pe teren, cât și în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru răscumpărarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O'Connor) – cel mai bun prieten și fostul ei iubit. Pe măsură ce trecutul și prezentul se ciocnesc, tensiunile cresc, iar Tashi trebuie să aleagă ce o va costa acest câștig.

Guadagnino, nominalizat la Oscar și BAFTA (Call Me By Your Name, I Am Love), regizează după un scenariu de Justin Kuritzkes. Filmul este produs de Amy Pascal, Guadagnino, Zendaya și Rachel O’Connor, Bernard Bellew fiind producător executiv.

Câștigătoarea Globului de Aur, Zendaya (filmele Dune, Euphoria) joacă alături de câștigătorul Globului de Aur și al Premiului SAG și nominalizatul la BAFTA, Josh O’Connor și Mike Faist.

Despre noul său rol, Zendaya povestește: „Filmul a marcat trecerea potrivită pentru mine către un rol mai matur. Mi-a fost teamă de acest pas, ceea ce cred că e un semn bun. M-am întrebat dacă pot să fac față și aveam de ales între a refuza și a rămâne în zona de confort sau a-mi asuma riscul”. 

Echipa de creație a lui Guadagnino include directorul de fotografie Sayonbhu Mukdeeprom, designerul de producție Merissa Lombardo și editorul Marco Costa, precum și designerul de costume Jonathan Anderson. Partitura filmului este semnată de către câștigătorii Premiilor Oscar, Globurile de Aur și BAFTA, Trent Reznor și Atticus Ross.

Challengers este regizat de Luca Guadagnino. O producție Warner Bros. Pictures, filmul este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 26 aprilie 2024, iar biletele s-au pus deja în vânzare.

Poster Challengers