Vreme de doi ani, cei de acasă au trăit emoția și suspansul din Clanul.

Încă de la primul episod, serialul i-a captivat, iar povestea personajelor i-a purtat pe telespectatori într-o lume în care misterul, dragostea, minciuna, trădarea și căutarea constantă a dreptății s-au îmbinat la fiecare pas. Tudor și David, cei doi frați despărțiți prea devreme de deciziile greșite luate de tatăl lor, și-au dus drumul paralel până la clipa reîntâlnirii, când familia s-a reîntregit. La final, toți au înțeles că... păcatele se plătesc. A fost CLANUL!

CLANUL a fost lider de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 22:41, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7.0 puncte de rating și 24.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.4 puncte de rating și 18.6% share.

Aproape 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit CLANUL, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:11, aproape 1.4 milioane de oameni se uitau la serial.

După ce a fost prins și predat pe mâna poliției, lui Tătuțu nu i-am mai rămas nimic! Singurii care, totuși, l-au ajutat în final au fost Magda și Sergiu. Tot ce și-a dorit a fost ca destinul să și-l decidă singur:

„Nu de bani am venit noi aicea, copilule! Scoate pistolul ăla. Eu am trăit tot ce era de trăit pe aici, copilule – cu bune, cu rele. Nimic nu am ținut la o parte să păstrez pentru mai târziu. Ăsta e pașaportul meu, mă duc la fetile mele să-mi cer iertare de la ele. Dacă o vrea să vorbească cu mine. Moartea... nu mă moare ea pe mine, o mor eu pe ea! Liber – ăsta a fost luxul meu și e și acum: am trăit liber și tot liber mor. E bine cum e. Alții moare și-așa n-are. Râdem de viață, să nu râde ea de noi. Și de moarte și de tot ce e. Hai, cu bucurie, Sergiule că am de treabă pe lumea ailaltă”.Nu pot, Tătuțu! Iartă-mă, dar nu pot”, i-a răspuns Sergiu cu lacrimi în ochi.

Toate cele patru sezoane din serialul CLANUL sunt disponibile, online, pe VOYO.

Tudor David Luminita

Actorii din Clanul ne-au vizitat la CinFan.podcast de-a lungul celor 2 ani. Iata interviurile:

Bogdan Farcaș - Ciomag:

Mădălina Craiu - Ilinca:

Sergiu Costache - Sergiu.

Silviu Mircescu - Silviu.

Denis Hanganu - Tudor Achim.

George Ivașcu - Pelicanul.