De luni până vineri, diminețile încep mai bine atunci când cei de acasă au parte de cele mai tari informații, cele mai noi provocări și cea mai bună energie alături de Shurubel, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, la PRO TV și pe VOYO!

Vorbește lumea că starea de bine se obține doar fiind alături de cei trei, iar odată cu venirea verii... veștile bune apar: emisiunea va putea fi urmărită și duminica!

Din 2 iunie, de la ora 10:00, în fiecare săptămână, telespectatorii se vor putea bucura de Vorbește Lumea de duminică! Mai multă distracție, mai multă voie bune și mai multe momente de neratat.

Vorbește lumea că odată cu venirea verii, ne vedem și mai des! Și ce fericită sunt că ne vom începe zilele de duminică împreună. Vă spun de pe acum - dacă vreți să aveți zâmbetul pe buze de la prima oră, atunci e clar - fiți cu ochii pe noi. Eu, Shuru și Bogdan suntem pregătiți să aducem mai multe glume, mai multă voie bună și o energie cum nu ați mai văzut!”, declară entuziasmată, Lili Sandu.

Cu multă energie, pentru fiecare întâlnire, este pregătit și Bogdan Ciudoiu: ”Super! Vara asta vine cu ocazia să ne bem cafeaua împreună și-n weekend! Abia aștept! Începând din luna iunie, duminica dimineață, după ce îți iei doza de Știri, avem noi trei grijă să aducem starea de bine! Am promis!

În emisiunea de duminică, vreau să fim chiar și mai relaxați și lejeri decât în timpul săptămânii, dacă se poate așa ceva :)) vrem să ne batem propriul record la glume și nebunii care îi distrează pe telespectatori, dar uneori îi enervează pe producătorii emisiunii! Să vă fie duminica fix ce trebuie vara asta!”, le promite Shurubel telespectatorilor.

Nu ratați, începând cu 2 iunie, la PRO TV și pe VOYO, ediții în care distracția este la cote înalte, Vorbește lumea de duminică!