Cineplexx, liderul european în industria cinematografică, anunță deschiderea oficială a noului său cinematograf în Craiova în data de 5 iulie.

Locația nou deschisă reprezintă cea de-a șasea investiție făcută de companie în România.

Situat în cel mai nou centru comercial, Promenada Craiova, noua locație Cineplexx este echipată cu cele mai avansate tehnologii din industria cinematografică, asigurând o experiență de vizionare de neegalat. Sistemul de sunet tridimensional Dolby Atmos oferă o claritate și o profunzime a sunetului fără precedent, creând o atmosferă imersivă pentru fiecare spectacol.

Tehnologia de proiecție laser asigură imagini extrem de clare, culori vibrante și un contrast superior, aducând filmele la viață într-un mod spectaculos, iar experiența 3D este dusă la următorul nivel prin formatul Real D 3D, oferind o profunzime și o claritate a imaginii care transformă fiecare scenă într-o adevărată aventură vizuală.

În premieră, reprezentanți ai presei, influenceri locali și numeroși invitați speciali, au trăit experiența Cineplexx în cadrul unui eveniment organizat miercuri, 3 iulie, marcând începutul unei noi ere în divertismentul cinematografic pentru locuitorii din Craiova și nu numai. Cu o tehnologie de ultimă oră și facilități de neegalat, Cineplexx Craiova promite să ofere iubitorilor de film o experiență cinematografică de neuitat.

În weekend-ul de deschidere, Cineplexx își așteaptă publicul cinefil cu o serie de evenimente speciale, culminând cu o tombolă cu premii pentru mult așteptata animație Sunt un mic ticălos 4. De asemenea, primii mini cinefili vor fi întâmpinați cu un cadou special, adăugând un plus de bucurie și entuziasm acestui moment inaugural.

La Cineplexx, confortul spectatorilor este o prioritate. Tocmai de aceea, sălile de cinema sunt dotate cu scaune de cea mai bună calitate, oferind confort sporit pentru o experiență relaxantă și plăcută. Toate cele 5 săli ale cinematografului sunt atent proiectate și echipate cu tehnologie de ultimă oră, permițând vizitatorilor să se bucure de o experiență cinematografică cu adevărat unică în ceea ce privește sunetul, imaginea și confortul.  Cea mai mare sală de cinematograf din Craiova vă așteaptă la Cineplexx cu sistemul de sonorizare Dolby Atmos.

„Suntem încântați să aducem această nouă locație Cineplexx în Craiova, continuând astfel expansiunea noastră pe piața cinematografică din România. Tehnologia avansată și facilitățile premium vor transforma fiecare vizionare într-un eveniment special. Scopul nostru este să oferim iubitorilor de film o experiență cinematografică de înaltă calitate și să contribuim la dezvoltarea continuă și rapidă a industriei de divertisment. Ne dorim să putem oferi oaspeților noștri mai mult decât o vizionare de film, să creăm o experiență în adevăratul sens al cuvântului.” a declarat Harry Antonopolous, Directorul General Cineplexx România și Grecia.

Deschiderea Cineplexx Craiova marchează un pas important în strategia de dezvoltare a companiei, aducând cele mai noi tehnologii din domeniul cinematografiei mai aproape de publicul din Dolj. Cinematograful dispune de mai multe săli de proiecție, echipate cu cele mai recente inovații în materie de imagine și sunet, asigurând astfel o experiență vizuală și auditivă fără precedent.

Publicul este invitat să experimenteze cele mai noi lansări cinematografice într-un mediu de excepție, beneficiind de servicii premium și tehnologie de top. Cineplexx oferă o experiență de vizionare superioară, transformând mersul la cinema într-o activitate plăcută și memorabilă.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent 67 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România.

La aproximativ 5 ani de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja șase locații – Băneasa, Titan, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureș și Craiova.