Transpuși la începutul anilor 2000, o parte dintre actorii care au făcut, prin personajele lor, un fenomen din serialul CLANUL sunt pe setul de filmare, acolo unde se conturează povestea din TĂTUȚU`.

Alături de ei, nume mari din industrie se alătură producției, iar unul dintre rolurile importante, pe care îl vom descoperi din toamnă, este Nelu Stavrositu, interpretat de către actorul Mihai Constantin.

De-a lungul timpului, Mihai Costantin a fost văzut atât în producții cinematografice, cât și pe scena teatrului, cu roluri remarcabile, iar din toamnă, cei de acasă îl pot descoperi în noul serial TĂTUȚU`, unde va interpreta personajul Nelu Stavrositu care va avea legături importante cu Bebe Măcelaru`.

„Ce pot să vă spun despre Nelu Stavrositu este că va sta în coasta lui Bebe Măcelaru... sau, drept spus, Bebe se va băga peste el. O să fie o luptă de putere și orgolii, fiecare cu legea din „cartierul” său. Stavrositu se bucură și de familie, are o soție frumoasă și doi copii care îi vor da bătăi de cap. Mai multe, descoperiți voi din toamnă”, a spus actorul Mihai Constantin.

Nu ratați, din toamnă, povestea noului serial: TĂTUȚU`!