Din 10 ianuarie 2014 BML Movie Entertainment da Lovitura! Cel mai nou film din seria Dhoom apare in cinematografele romanesti la doar doua saptamani de la premiera internationala!

In Dhoom: 3, povestea cu politisti si infractori ne duce in Chicago, unde criminalul indian Sahir (Aamir Khan) ajutat de partenera sa, gimnasta Aalya (Katrina Kaif) planuieste un jaf de proportii pentru a razbuna moartea tatalui sau.

Politistii Jai Dixit (Abhishek Bachchan) si Ali Akbar (Uday Chopra), sunt chemati tocmai din Mumbai pentru a sprijini actiunea politiei din Chicago. Urmeaza un joc de-a soarecele si pisica presarat cu urmariri spectaculoase, secvente pline de actiune, umor si… un final exploziv!

Dhoom reprezinta o calatorie care a inceput in 2003. O idee trecatoare care a devenit un hit. A urmat apoi in 2006 Dhoom 2 care a confirmat reteta succesului, filmul incasand peste 33 milioane $ in intreaga lume. In 2013 apare Dhoom: 3, un film indraznet si plin de actiune si aventura unde s-a ridicat mult miza lui: bugetul sau a fost de 23 milioane $.

Producatorul filmului, Yash Raj Films transmite un mesaj celor care se vor duce la cinema sa vada Dhoom: 3: “Vrem sa vedeti acest film si, cu toata umilinta, speram sa fie o experienta care sa isi multumeasca, surprinda si uimeasca publicul. In agitatia prezentului, dorim sa va transpunem intr-o perioada in care publicul descopera filmul abia la cinematograf. O perioada in care sa uitati de lumea cotidiana si sa va implicati in lumea personajelor noastre”.

Dhoom: 3, o combinatie intre Mission: Impossible / Misiune: Imposibila si Now You See Me: Jaful perfect, este unul dintre cele mai scumpe filme produse vreodata in India si se preconizeaza a fi un nou succes pentru compania producatoare, Yash Raj Films.

Cronicile din India au fost si ele pe masura filmului: Mohar Basu de la site-ul Koimoi, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de stiri indiene i-a dat filmului 4 stele din 5 scriind ca Dhoom: 3 este spectaculos si majestuos”. Shubhra Gupta de la Indian Express a laudat performantele vizuale ale filmului scriind ca “a treia parte din Dhoom beneficiaza de efecte speciale precum ale filmelor de la Hollywood: imagine superba, decoruri extraordinare si locatii de filmare foarte costisitoare.”

Taran Adarsh de la Bollywood Hungama spune despre film: Dhoom 3 este mult peste asteptari. Ultima parte a seriei este plina de cascadorii si de imagini care iti bucura ochii. Nu avem doar o actiune banala si efecte create pe calculator, filmul are inima si suflet – o drama intensa si revigoranta plina de emotii!”

Despre BML Movie Entertainment:

BML Movie Entertainment este singurul distribuitor de home video de pe piata romaneasca, avand ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Eros Entertainment si Yash Raj Films, precum si distribuirea produselor in format DVD si Blu-ray.

Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, BML Movie Entertainment doreste sa-si consolideze si sa-si mentina imaginea de lider, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor Hindi promovate.

De la sfarsitul anului 2013 BML Movie Entertainment a intrat si pe piata cinematografica lansand in cinema productiile Jab Tak Hai Jaan / Atat timp cat voi trai (in noiembrie) si Ek Tha Tiger / Povestea Tigrului (in decembrie).

In 2014 BML va lansa in cinematografe productiile: Dhoom: 3 / Lovitura (premiera 10 ianuarie), Cocktail (31 ianuarie), Imparatul / Auragzeb (14 februarie) si D-Day (martie).