Celebrul si simpaticul prezentator al emisiunii Romanii au talent de la Pro Tv, actorul Pavel Bartos revine pe marile ecrane, de aceasta data in interpretarea lui Clayton, un om de afaceri malefic, pentru care interesul personal este mai presus decat oricine si orice, in mult-asteptata animatie Tarzan 3D, care poate fi vazuta din acest weekend pe marile ecrane din Romania.

,,Inainte de toate, fie ca e personaj negativ, fie ca e personaj pozitiv, este bucuria intalnirii cu un alt personaj de desene animate. E un sentiment de care ma bucur din ce in ce mai des si pe care il doresc fiecarui actor, pentru ca aduce un anume tip de libertate si interpretare de care un actor are mare nevoie. M-as fi bucurat pentru fetitele mele daca as fi fost un personaj pozitiv, dar ma bucur si mai mult ca au ajuns la o varsta si pot intelege ca tati prin profesia lui poate face si acest gen de personaje”, a declarat Pavel Bartos despre interpretarea personajului Clayton in animatia Tarzan 3D.

Alaturi de Pavel Bartos au mai contribuit la versiunea in limba romana a filmului Tarzan 3D si Daniel Buzdugan, Catalina Grama (Jojo), precum si alte vedete surpriza, pe care publicul va avea ocazia sa le intalneasca sambata aceasta, la evenimentul de lansare a animatiei.

Actiunea filmului ni-l prezinta pe micul Tarzan, singurul supravietuitor al unui accident aviatic, in care pierisera si parintii sai, pe care il adopta pe un grup de maimute curioase. Baietelul creste alaturi de animalele salbatice, invata sa se comporte asemenea lor si uita de existenta sau normele sociale ale oamenilor.