S-ar parea ca Gregory Jacobs este “in carti” pentru a regiza sequelul filmului din 2012 Magic Mike / Mike Meseriasu (r. Steven Soderbergh) anunta Indiewire. Publicatia mai mentioneaza ca titlul a fost stabilit si acesta ar fi: Magic Mike XXL.

Jacobs, a fost mult timp asistent de regie pentru Soderbergh, si a regizat in 2007 thrillerul Wind Chill, cu Emily Blunt.

Avand actiunea plasata in lumea striptease-ului masculin, filmul original Magic Mike l-a avut in rolul principal pe Channing Tatum, intr-o poveste inspirata de fapte reale din viata sa. Filmul urmareste povestea lui Mike (Tatum) si intalnirea lui cu The Kid (Alex Pettyfer), pe care il ia sub aripa sa pentru a-l invata cum sa fie stripper, sa agate femei si sa faca rost de bani.

Desi deocamdata nu a fost anuntat nimic oficial, actorii din distributia originala ar trebui sa revina si pentru sequel, iar filmarile sa inceapa in toamna 2014.

Magic Mike a fost un succes neasteptat pentru producatori. Filmul a avut un buget de 7 mil. $, iar incasarile au depasit la nivel international suma de 167 mil. $.