Cocktail - O noua super productie bollywoodiana distribuita de BML Movie Entertainment isi va face debutul in cinematografele din Romania pe 18 aprilie. 

Pelicula care a facut furori peste hotare prezinta un triunghi amoros format din: Gautam, Meera si Veronica, care sunt cei mai buni prieteni, dar care au caractere total opuse.

Filmul incepe cu aventurierul Gautam (Saif Ali Khan) in avion. Acesta nu rateaza nicio ocazie sa se apropie de o femeie frumoasa. I se prezinta Meerei (Diana Penty), o femeie dulce si firava, care este parasita de sotul ei, Kunal (Randeep Hooda).

Situatia se imbunatateste pentru neajutorata Meera dupa ce aceasta o intalneste pe Veronica, care ii ofera posibilitatea de a locui cu ea. Desi sunt firi total opuse, cele doua femei accepta sa locuiasca sub acelasi acoperis, la Londra. Gautam, care primeste locul de munca visat la Londra, se muta cu cele doua fete.

Filmul defineste frumos prietenia plina de fericire, de divertisment si de situatii incurcate, impreuna cu nelinistile amare prin care trec prietenii de regula. Desi sunt total diferiti, cei trei sunt prietenii perfecti, care locuiesc sub acelasi acoperis. Totul pana cand apare dragostea. Prietenia perfecta devine confuza, iar dragostea devine complicata. Dar cu cine va ramane Gautam in final? Sa fie Veronica sau Meera? Sau vor ramane toti trei?

Cocktail este un film contemporan care reflecta viata asa cum se desfasoara ea... nebuneasca, frumoasa, amuzanta, ciudata si singuratica, asa cum este viata de regula. Este vorba despre alegeri usoare si despre decizii grele si despre modul in care viata merge inainte, in ciuda tuturor. E un cocktail pe care sigur vreti sa-l gustati!

Regia este semnata de Homi Adajania si din distributie fac parte: Saif Ali Khan, Deepika Padukone, Diana Penty, Dimple Kapadia, Boman Irani, Randeep Hooda.

 

Despre filmele indiene

Filmele indiene de limba hindi (Bollywood) isi propun sa transmita un mesaj, fie ca deseneaza o lume nemilos de reala sau creioneaza o lume de basm. Sunt menite sa atinga toate paturile sociale si inimile oamenilor, de la analfabet la cercetator stiintific, cu scopul de a educa sau de a distra pur si simplu. Tin pasul cu timpul cel repede curgator, incercand sa multumeasca si pretentiosul public occidental. In loc de concluzie, iata cuvintele unui muncitor indian, care rezuma perfect si in putine cuvinte ce inseamna filmul indian: „ma duc la film sa fiu transpus intr-o lume in care sa uit de problemele de zi cu zi, insa sa ma regasesc in lumea stralucitoare de pe marele ecran care ma indeamna sa sper.”

Premiera va avea loc pe 18 aprilie in urmatoarele orase: Bucuresti (Cinema City AFI Palace Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cinema Union, Movieplex), Buzau (Cinema Dacia), Ramnicu Valcea (Cinema Geo Saizescu), Satu Mare (City Mall), Cluj-Napoca (Cinema Florin Piersic), Craiova (Cinema Patria), Targu Jiu (Cinema Sergiu Nicolaescu), Targu Mures (Cinema Arta).

Despre BML Movie Entertainment:

BML Movie Entertainment si-a inceput activitatea in anul 2008, prin distribuirea de filme indiene de limba hindi pe suport DVD. Compania detine licentele exclusive pentru Eros International si din august 2013, pentru Yash Raj Films si Dharma Productions. De asemenea, a incheiat parteneriate cu platformele online SeeNow, Voyo si PeTeava.

Incepand cu luna octombrie a anului 2013, a distribuit in cinematografele romanesti filmul Jab Tak Hai Jaan / Atat timp cat voi trai, urmand Ek Tha Tiger / Povestea tigrului, Dhoom:3 / Lovitura, urmand titluri precum: Cocktail, English Vinglish / Engleza Vengleza, Aurangzeb / Imparatul, Zindagi Na Milegi Dobara / Viata nu-ti ofera a doua sansa, etc.