Au colaborat de multe ori pe plan muzical si chiar in viata de zi cu zi ii leaga o frumoasa prietenie. Din 9 mai, Smiley si Alex Velea sunt extrem de convingatori in pielea unor pepenari gay, in comedia #selfie

,,Imi plac mult personajele astea tampite, de coloratura. Mai ales cand am aflat ca trebuie sa fac un cuplu cu Alex. Noi ne distram si ne place sa facem personaje, sa nu ne luam in serios, sa facem misto unii de altii. Imi place sa joc personaje mici in filme mari. Am avut o singura zi de filmare si ne-am distrat foarte tare. Am mancat si pepeni, am exagerat un pic pe alocuri. Am ras cu restul echipei, noi fiind un „cuplu de lesbiene”. Foarte talentati actorii, ma bucur ca este un film cu oameni tineri, despre oameni tineri.”, a declarat Smiley despre experienta filmarilor pentru comedia #selfie.

Alex Velea s-a simtit si el cel putin la fel de bine pe set, unde s-a tinut numai de glume in timpul pauzelor: ,,Noi ne-am distrat foarte tare la filmari. Era foarte cald. La un moment dat mi-am luat o vesta de politist si incercam sa dirijez circulatia. Unii chiar m-au crezut”.

In evolutia personajelor din comedia #selfie, Smiley si Alex Velea au o interventie importanta, devenind salvatorii tinerilor, intr-un moment in care norocul parea sa-i fi parasit definitiv.

In regia Cristinei Iacob, #selfie spune povestea a trei absolvente de liceu, pentru care marea aventura a vietii lor incepe cu o escapada la mare. In loc sa stea acasa si sa invete pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele 2 zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care ii agata la mare par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.

Alaturi de Smiley si Alex Velea vor fi prezenti pe marile ecrane, in interpretarea rolurilor principale din #selfie: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin. Lor le vor da replica actori consacrati precum: Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Razvan Fodor, Carmen Tanase si Florin Calinescu, care vor da nastere unor personaje pe cat de complexe, pe atat de savuroase.

O comedie cu si despre tineri, #selfie va avea premiera pe 9 mai in cinematografele din toata tara. Filmul este o productie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment Romania si ZAZU Film, distribuita in cinematografe de ZAZU Film.