Cu ocazia lansarii la cinema a filmului Violetta in Concert, luni, 12 mai 2014, Editura Litera lanseaza primul roman din seria Disney Violetta

Bazata pe al doilea sezon al serialului Violetta de la Disney Channel si mult asteptata de fanii tinerei cantarete, a doua serie de romane Violetta cuprinde patru noi volume: Un nou inceput, Totul pentru muzica, Prietene pe viata, Primul sarut.

La sfarsitul vacantei, Violetta asteapta cu nerabdare sa se intoarca la On Beat Studio. Dupa ce participa la o petrecere unde trupa ei este invitata sa cante live, tanara primeste oferta de a deveni vedeta portalului Youmix. Se desparte de León din cauza unui nou pretendent, Diego, a carui sosire ii complica pe zi ce trece existenta. Nici situatia din familia ei nu e mai usoara. In ciuda tuturor incercarilor prin care trebuie sa treaca, Violetta ramane la fel de hotarata sa-si urmeze destinul. 

Incepand din 12 mai, timp de patru saptamani, in fiecare miercuri, veti gasi la chioscurile de presa exclusiv cu ziarul Libertatea unul din cele patru volume ale acestei noi serii de romane inspirate de serialul care a cucerit intreaga lume.

Filmul Violetta in Concert va avea premiera pe 9 mai, distribuit de Forum Film Romania.