S-ar parea ca epopeea gasirii unui nou regizor pentru productia Studiourilor Marvel Ant-Man 3D a ajuns in sfarsit la final! Regizorul ales sa se ocupe de mult asteptatul proiect este: Peyton Reed (Yes Man, The Break-Up, Down With Love).

Marvel.com a anuntat astazi ca pe langa regizorul care a acceptat sa regizeze Ant-Man au angajat si un scenarist. Mai bine zis pe unul dintre cei care erau “in carti” pentru a regiza noul film cu super-eroi: Adam McKay, regizorul comediilor Anchorman si The Other Guys

El va contribui la dezvoltarea scenariului alaturi de Peyton Reed, scenariu care a fost scris intial de Edgar Wright si Joe Cornish.

Productia va incepe luna viitoare, asa cum era stabilit initial.

Peyton Reed era unul dintre regizorii care ar fi trebuit sa realizeze productia Fox Fantastic Four in 2002, inainte ca Tim Story sa ajunga la carma proiectului. Asadar, Reed avea de ceva vreme o afinitate pentru filmele cu super-eroi, desi nu regizase nici unul pana atunci.

McKay dezvolta si el un film cu super-eroi dupa banda desenata The Boys de Garth Ennis si Darrick Robertson.

Atat Reed cat si McKay au fost implicati in proiecte cinematografice de succes ce au trecut cu usurinta granita celor 100 mil. $ fiecare.

O data cu aceasta revenire a proiectului in datele anuntate, oare Ant-Man se va alatura lui Iron Man, Thor si Captain America in seria marilor filme de succes bazate pe benzile desenate Marvel?

Vom afla raspunsul la aceasta intrebare pe 17 iulie 2015, ziua cand Ant-Man 3D va avea premiera internationala. In Romania, filmul va fi distribuit de Forum Film Romania.