Dupa cum deja stiti (si dupa cum se poate banui dupa incasarile facute de Avengers), Marvel planuieste sa extinda si mai mult universul filmelor inspirate de benzile desenate. 

Si daca ati ramas la scenele de final din Captain America: The Winter Soldier - 3D, stiti ca unul din personajele mentionate este Stephen Strange, cunoscut fanilor drept Dr. Strange.

Evident, zvonurile privitoare actorului care va interpreta acest rol au inceput deja sa ia amploare, si daca acum o saptamana se preconiza ca rolul va fi interpretat de Jared Leto, saptamana asta doua noi nume au aparut pe lista.

Primul dintre ele este Benedict Cumberbatch, cunoscut ca interpretul lui Sherlock Holmes din serialul BBC Sherlock, sau al lui Khan in Star Trek Into Darkness 3D

Si daca tot vorbeam de personaje negative celebre, si cel de-al doilea potential candidat pentru rolul lui Strange a interpretat unul, si anume Bane in The Dark Knight Rises. Este vorba, bineinteles, despre Tom Hardy.

Suntem siguri ca in curand vor aparea noi nume pe lista, asa cum se intampla mereu in astfel de cazuri.

Intre timp, in mini-universul paralel cunoscut sub numele de Tumblr, din ce in ce mai multi utilizatori isi exprima dorinta de a-l vedea pe Pedro Pascal in acest rol. Pascal a devenit cunoscut publicului larg mai ales dupa interpretarea zdrobitoare (yes, we went there) a lui Oberyn Martell in sezonul 4 din Game of Thrones / Urzeala Tronurilor

Eu una nu pot zice ca as avea ceva impotriva acestei doleante, mai ales ca nu ma incanta in mod special varianta Leto, chit ca e un actor bun.

Va tinem la curent cu orice noutati vor aparea legate de acest film.