Dupa ce, nu demult, a fost anuntat ca interpretul lui Thanos in viitoarele pelicule Marvel (incepand, se pare, chiar cu Guardians of the Galaxy, care va avea premiera anul acesta in august), iata ca Josh Brolin a mai primit un rol important.

Astfel, actorul in varsta de 46 de ani i s-a alaturat lui George Clooney in distributia comediei Hail, Caesar!.

Pelicula trateaza viata lui Eddie Mannix, fost vicepresedinte MGM in anii ’50. Mannix, care a inceput ca paznic intr-un parc de distractii, nu a avut o viata ocolita de scandaluri, atat cele ale vedetelor studioului pentru care lucra, cat si cele personale.

Moartea lui George Reeves, actorul principal din serialul Adventures of Superman, a ramas pana azi invaluita in mister. Varianta oficiala e ca Reeves si-ar fi luat singur viata pe data de 16 iunie 1969, dar exista unele indoieli in aceasta privinta, mai ales ca amprentele sale nu s-au gasit niciodata pe arma. Se pare ca Reeves avea o aventura cu sotia lui Mannix.

Acest subiect este, de altfel, tratat si in pelicula Hollywoodland (2006, r. Allen Coulter), unde Mannix este interpretat de Bob Hoskins. Nu se stie inca cine il va juca in filmul fratilor Coen. De mentionat ca zvonuri despre film tot apar de prin 2005. 

Atunci se spunea ca povestea va avea loc in anii ’20 si va avea ca subiect principal un grup de actori punand in scena o piesa plasata in Roma Antica. Vom vedea cat a evoluat, intre timp, scenariul.

Brolin a mai colaborat cu Joel si Ethan Coen la filmele No Country For Old Men / Nu exista tara pentru batrani (2007) siTrue Grit / Adevaratul Curaj in 2010.