Nu demult se anunta ca Will Smith renunta la rolul din thrillerul SF Brilliance, in care trebuia sa joace alaturi de Noomi Rapace

Se pare ca lui Smith i-a fost gasit deja un inlocuitor, in persoana proaspat Oscarizatului Jared Leto, a carui cariera cinematografica a fost pusa in umbra in favoarea celei de muzician. Dupa Oscaruri, insa, Leto declara ca e tentat sa accepte noi roluri, iar acesta ar putea sa fie unul dintre ele.

Filmul este ecranizarea romanului omonim al lui Marcus Sakey, iar de scenariu se ocupa David Koepp. Regia ii apartine lui Julius Onah (The Girl Is in Trouble).

Daca e sa ne luam dupa restul alegerilor facute de Smith, am putea spune ca aceasta e o miscare nu tocmai inspirata. Va reamintim ca actorul a refuzat rolurile principale din pelicule ca Matrix sau Django Unchained

Ramane de vazut daca si rolul din Brilliance s-ar adauga la aceasta lista. Intre timp, Smith se pregateste de Bad Boys 3 si Hancock 2.

Iar daca va e dor de Leto si nu mai puteti astepta pana la urmatorul sau film, va reamintim ca actorul, si  trupa sa, 30 Seconds to Mars, vor avea un concert in Bucuresti pe data de 5 iulie.