Chiar daca Jason Statham nu va mai juca in noul film The Transporter, se pare ca totusi Frank Martin nu a disparut de tot din peisaj. 

Statham a jucat in primele 3 filme ale seriei Curierul, dar s-a indreptat acum spre alte proiecte. Refuzul de a mai aparea intr-un nou film al francizei i-a pus pe producatori in situatia de a-i gasi un inlocuitor. Iata ca in cele din urma EuropaCorp a gasit o solutie de a continua seria de succes fara el.

EuropaCorp a anuntat saptamana trecuta ca pe 16 martie 2015 va lansa filmul The Transporter Legacy in cinematografe.

Acesta ar fi primul film dintr-o trilogie care ne va prezenta inceputurile lui Frank Martin si aventurile acestuia pana la evenimentele din primul film.

Regizorul va fi Camille Delamarre, care si-a facut debutul cu excelentul film de actiune din acest an, remake-ul Brick Mansions / Zona de pericol

Se pare ca si actorul a fost ales: Frank Martin va fi interpretat de Ed Skrein, pe care fanii serialului Game Of Thrones il vor recunoaste din rolul lui Daario Naharis. 

Filmele seriei The Transporter au fost un real succes pentru EuropaCorp, producatorul lor. Chiar daca primul film a avut incasari modeste la box-office, lucrurile s-au schimbat in bine odata cu aparitia sequelurilor.

The Transporter (2002) a avut incasari de 44 mil. $ (cu un buget de doar 21 mil. $), Transporter 2 (2005) a incasat 85 mil. $ cu un buget de 32 mil.$, iar ultimul film al seriei, The Transporter 3 (2008) a fost cel mai de succes al seriei, incasand 108 mil. $ la nivel international.