Scandinavul preferat al Avenger-ilor revine: Erik Selvig, interpretat de Stellan Skarsgard in Thor, The Avengers si Thor: The Dark World va aparea din nou in universul Marvel, in pelicula Avengers: Age of Ultron. El a declarat ca va avea o aparitie de scurta durata si foarte draguta.

Mai mult decat atat, se pare ca lui Skarsgard ii place sa se dezbrace in filmele Marvel (sau poate ca e platit foarte bine pentru asta), avand in vedere ca a declarat ca Selvig isi va relua, cel mai probabil, obiceiul din Thor 2 de a umbla in pielea goala. Oare ii va fura iar pantoful lui Stan Lee?

Trecand peste partea comica, suedezul a mai declarat si ca, la fel ca intotdeauna, Avengerii vor apela la ajutorul sau din nevoie de explicatii legate de anumite fenomene, dar nu a oferit mai multe detalii.

Avengers: Age of Ultron va fi lansat pe 1 mai 2015, regizat fiind tot de Joss Whedon

Din distributie vor face parte Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson, James Spader si Paul Bettany.