Cand nu calatoreste intre cele 9 taramuri pe care a jurat sa le apere cu ajutorul ciocanului sau magic (da, ne dam seama cum suna asta), Chris Hemsworth (foto) are timp si de lucruri mai… pamantene.

Astfel, australianul, impreuna cu Charlie Day (Pacific Rim, The Lego Movie), se alatura distributiei peliculei Vacation. Alaturi de ei va mai aparea si Ed Helms (seria The Hangover). 

Vacation, care se doreste a fi un reboot al seriei National Lampoon, va fi regizat de Jonathan Goldstein si John Francis Daley pentru New Line Cinema si Warner Bros. Tot ei se vor ocupa si de scenariu.

Helms va fi Rusty Grisworld, fiul lui Clark Griswold, personajul principal din vechia serie - interpretat de Chevy Chase. Acesta din urma, ca si Beverly D’Angelo, vor avea scurte roluri de tip cameo in noul film.

La fel ca si tatal sau, Rusty are parte de propriile aventuri si patanii menite sa aduca un zambet pe buzele spectatorilor.

Din distributie mai face parte si Christina Applegate, care o va juca pe sotia lui Rusty. Hemsworth va fi, se pare, cumnatul lui Rusty, sotul lui Audrey (rol inca nedistribuit).

Pana atunci, pe Hemsworth il vom vedea in Avengers: Age of Ultron (2015), iar mai apoi va da din nou ciocanul pe topor, revenind in rolul Vanatorului din Snow White and the Huntsman, care a primit propriul film (2016).