Dupa succesul avut de prima parte, era aproape evident ca va exista si un Ted 2 (ce v-am zis eu ieri legat de sequel-uri?), si din ce in ce mai multe detalii legate de aceasta noua productie ies la iveala pe masura ce data premierei se apropie.

Astfel, azi aflam ca Morgan Freeman este cel mai nou membru al distributiei viitoarei pelicule. El va interpreta, se pare, rolul unui celebru avocat in drept civil, care sare in ajutorul lui Ted.

Ted, aparut in 2012, este comedia interzisa minorilor cu cele mai mari incasari ale genului, si a fost scris si regizat de Seth MacFarlane (creatorul Family Guy, si probabil cea mai proasta gazda a Oscarurilor din istoria ceremoniei).

Alaturi de MacFarlane, care a pus si vocea ursuletului, revin Mark Wahlberg (John, proprietarul lui Ted) si scenaristii Alec Sulkin & Wellesley Wild si se pare ca si Mila Kunis va avea un rol, desi nu la fel de important ca in prima pelicula.

Personajul principal feminin de aici va fi jucat de Amanda Seyfried. Pelicula va aparea pe 26 iunie 2015.

Intre timp, pe Freeman il putem vedea in Dolphin Tale 2, iar de curand a aparut in Lucy, pelicula lui Luc Besson in care nimeni nu face mare lucru, dar macar arata bine.