Spre final de vara, Illyissimo lanseaza in parteneriat cu ShortsUP prima competitie de scurt metraje si ii invita pe pasionatii de cinematografie sa exploreze momentele intense. 

Acestea sunt pasionale si scurte, iar in urma lor, amintirea celor cateva clipe creste bataile inimii. Illy Issimo lanseaza provocarea de a trai viata la maxim si de a crea o poveste intensa in doar 3 minute, prin participarea la Illyissimo intense shorts competition.

Mecanism

Inperioada 1 Septembrie - 12 Octombrie, cinefilii sunt invitati sa incarce pe Vimeo scurt metrajul lor intens de maximum 3 minute, pe care apoi sa il introduca in aplicatia dedicata competitiei pe Facebook, accesand urmatorul link: facebook.com/illyissimo.ro.

Filmele vor fi supuse atat votului public in aplicatia de Facebook, cat si votului unui juriu format din specialisti in domeniul cinematografiei printre care se numara Tudor Cristian Jurgiu, regizorul roman premiat la festivalul de film de la Cannes, Alexandra Safriuc, selectioner de film Shorts UP si Lavinia Vaduva, reprezentant Illyissimo.

Alte detalii

Provocarea incepe in cadrul evenimentului din 30 august, ShortsUP In Parc si se termina pe 25 Octombrie in cadrul evenimentului ShortsUP Inapoi Acasa

Momentul culminant al serii este reprezentat de acordarea premiului cel mare de catre Illyissimo, in valoare de 1.000 EURO. Scurt metrajul marelui castigator va fi proiectat de asemenea la finalul evenimentului, alaturi de urmatoarele cele mai bune 2 scurt metraje. 

Illyissimo sustine viata traita intens, amintirile pretioase si momentele care dau savoare vietii cotidiene. Pasionatii de film sunt invitati sa experimenteze si sa imparta momentele intense, prin inscrierea in concursul care pune in valoare experientele autentice!

Despre Illyissimo:

Pastrand experienta adevaratului espresso italian, Illyissimo este cafeaua ready-to-drink care adauga un plus de gust fiecarui moment. Cu savoarea sa puternica, Illyissimo este sursa perfecta de inspiratie pentru toti cei care stiu sa traiasca issimo: mereu autentic, mereu la intensitate maxima, oriunde s-ar afla.