De vreo doua saptamani tot rumeg un articol despre filme la care nu ar trebui sa se faca un sequel sau remake si e deja a doua oara cand unui film de pe lista mea i se anunta una dintre cele doua.  

Astazi este vorba despre minunatia de film al fratilor Coen, The Big Lebowski. Astfel, noile aventuri ale lui Lebowski & co vor ajunge pe ecrane in vara lui 2016. Sau cel putin asa anunta publicatia satirica National Report...

Potrivit acestora, in aceasta noua parte, personajul lui Jeff Bridges afla ca are un fiu cu Maude (Julianne Moore), si ca acest fiu a fost rapit. Plecat in cautarea fiului, lui Lebowski i se alatura Walter Sobchak (John Goodman), si Jesus Quintana (John Turturro, cel mai bun rol din tot filmul). 

Alaturi de acestia, am avea si doi noi-veniti: Bill Murray il interpreteaza pe fratele lui Jeff, cu care acesta nu se intelege deloc bine, dovada fiind faptul ca nu s-au mai vazut de ceva ani si pe Paul Horner, interpretul mascotei Fappy, the Anti-Masturbation Dolphin (astia au ratat o sansa mare ca nu i-au zis Fapper…).

Tot potrivit publicatiei sus mentionate, fratii Coen, se vor intoarce pe scaunele de regizor, si spun ca aceasta continuare e un lucru pe care l-au avut in minte de multi ani, dar ca pana sa vada actualul scenariu nu s-au incumetat niciodata sa se apuce de al doilea film.

Poate era bine sa nu se mai apuce nici acum, avand in vedere ca sunt sanse destul de mari sa strice intreaga tarasenie, dar sa nu cobim. Fargo, serialul, a iesit minunat.

Daca aceasta stire este adevarata sau nu, vom afla in zilele urmatoare cand cei implicati in proiect vor avea cu siguranta cate ceva de declarat. Pana atunci, noi tratam aceste vesti cu un foarte mare semn de intrebare... mai ales ca fratii Coen au declarat in repetate randuri ca nu doresc o continuare la acest film.

Vom reveni cu detalii imediat ce ele vor fi disponibile.