Ziceti ce vreti, dar Tarantino chiar se pricepe la ales distributia filmelor sale – de la David Carradine la Christoph Waltz, toti se potrivesc de minune rolurilor interpretate. 

Si ca veni vorba de Waltz, v-am spus mai devreme ca el va aparea in noul Bond, unde va juca personajul negativ, lucru deja dovedit cu Inglourious Basterds.

Si daca Hans Landa este villain-ul perfect al filmului, pe mine una m-a fascinat la fel de mult si Fredrick Zoller, soldatul transformat in vedeta si care are o slabiciune pentru Shosanna. 

Desi aparent calm si sincer indragostit, Zoller ascunde o fire ceva mai violenta. Mai mult decat atat, Daniel Bruhl, interpretul lui Zoller, ne-a oferit si o interpretare minunata a lui Nikki Lauda in pelicula Rush.

Si pentru ca se pricepe atat de bine la personaje complexe, Bruhl mai bifeaza inca un rol important, si nu oriunde, ci chiar intr-unul dintre cele mai asteptate filme ale lui 2016 - Captain America: Civil War. Despre cine este personajul sau nu stim nimic inca, dar avand in vedere ce tintas bun era in Inglourious Basterds, noi votam pentru Bullseye.

Alaturi de el, in film vor mai aparea Chris Evans (evident!), Robert Downey Jr. (ca doar de-aia e Civil War), si Chadwick Boseman, in prima sa aparitie ca Black Panther. 

La fel ca predecesorul sau, si Civil War e regizat tot de fratii Joe si Anthony Russo, si, daca se respecta benzile desenate, evenimentele de aici vor fi unele majore pentru Avengeri. Voi pe cine credeti ca-l va interpreta Bruhl?