Zvonurile au aparut inca de luna trecuta ca Brenton Thwaites - starul din The Giver - va interpreta un rol in noul film al seriei Piratii din Caraibe, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Acesta ar urma sa interpreteze un misterios personaj britanic pe nume “Henry”.

Thwaites se alatura astfel lui Johnny Depp, care va reveni in rolul indragitului Capitan Jack Sparrow si lui Javier Bardem, care se pare ca va fi personajul negativ al filmului, Capitanul Brand – un nemilos pirat ce vrea sa se razbune pe Sparrow considerandu-l vinovat de moartea fratelui lui.

In Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales va reveni si Geoffrey Rush, in rolul Capitanului Barbossa. Desi neconfirmat inca, se pare ca va reveni si Orlando Bloom si al sau personaj William Turner.

Thwaites a putut fi vazut in acest an in productia Walt Disney Pictures Maleficent. Tanarul actor a terminat recent si filmarile la drama regizata de Alex Proyas Gods of Egypt, care va avea premiera pe 12 februarie 2016. 

Filmarile la Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales vor incepe anul viitor in Queensland, Australia. Pelicula va fi regizata de Joachim Ronning si Espen Sandberg autorii succesului Kon-Tiki. Producator va fi din nou prolificul Jerry Bruckheimer. 

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales va avea premiera pe 7 iulie 2017, distribuit de Forum Film Romania.