Daca intri in orice magazin de jucarii, ai o sansa foarte mare ca unul din primele lucruri pe care le vei vedea sa fie legat de Frozen / Regatul de Gheata

Animatia, care a castigat doua Oscaruri, a devenit extrem de populara, mai ales printre copii, stand drept dovada si incasarile absolut enorme - aproximativ 1.274.000.000 $.

Si la noi Frozen s-a bucurat de un mare succes. Lansat pe 27 decembrie 2013 de Forum Film, animatia a fost vazuta de peste 260.000 de spectatori si a avut incasari de peste 1.600.000 $.

Astfel, nu e de mirare ca Disney a planuit deja o continuare - oricum Disney fac continuari la orice. Sau cel putin asa ne spune Idina Menzel, interpreta Elsei. Menzel, care a devenit faimoasa dupa interpretarea Elphabei in musical-ul Wicked, spune ca atat un al doilea film cat si o varianta live, pe scena sunt in lucru.

Intr-un interviu acordat pentru The Telegraph, interpreta Elsei a spus ca, desi nu se va implica in niciun fel in varianta live, va reveni in cea de-a doua animatie. 

Nu avem insa nicio veste concreta despre cand se va lansa aceasta continuare, si nici ce alte personaje revin - cel mai probabil pe Anna si Kristoff ii vom vedea din nou, dar Hans? Ramane de vazut.