Fara indoiala unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Avengers: Age of Ultron ne pregateste, se pare, si mai multe surprize. Astfel, s-ar parea ca echipa se strange din nou la inceputul lui ianuarie pentru a filma niste scene suplimentare.

Noile filmari, care vor avea loc la Studiourile Pinewood din Marea Britanie, ii vor aduna din nou impreuna pe Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, dar si pe Paul Bettany – Vision – si - asta e partea cea mai interesanta - Tom Hiddleston.

Hiddleston, despre care Marvel ne-au spus mult timp ca nu va avea un rol in film (dupa cum si J.J. Abrams ne-a asigurat ca Benedict Cumberbatch NU e Khan…), va aparea, dupa cum v-am spus nu demult, intr-o scena alaturi de Idris Elba (Heimdall), iar acum se pare ca rolul sau va fi chiar mai mare.

Daca ii ajuta pe Avengeri sau le pune bete in roate, ramane inca de vazut, dar, daca e sa ne luam dupa Thor: The Dark World, inclinam spre a doua varianta. Plus ca urmatorul Thor se va numi Ragnarok, si stim ca asta nu poate sa fie de bine.

Va reamintim ca in Avengers: Age of Ultron vor mai aparea, pe langa eroii primului film, si Paul Bettany, Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Aaron Taylor-Johnson (Quicksilver). Andy Serkis apare si el in film, si se pare ca-l va interpreta pe Ulysses Klaw, inamic al lui Black Panther.

Avengers: Age of Ultron / Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron apare in cinematografe pe 1 mai 2015, distribuit de Forum Film Romania.